Vuokrausehdot

Hinnat ja maksuehdot

Astiva Oy:n vastuu rajoittuu enintään tarvikkeiden vuokraushintaan.

Sivuilla mainitut hinnat sisältävät 24 % arvonlisäveroa.

Tilaus- ja tarjouserittelyssä sekä laskussa rivikohtaiset hinnat alv 0 %, laskutussääntöjen mukaisesti.

Toimipisteemme on avoinna ma-pe klo 9-17, palautuksista/noudoista viikonloppuisin perimme lisämaksun.

Määrämuutokset tulee ilmoittaa vähintään 5 vrk ennen noutoa/toimitusta. Tätä myöhäisemmistä muutoksista Astiva Oy pidättää oikeuden pikatilausmaksuun.

Maksun suoritus noudon yhteydessä käteisellä tai yleisimmillä maksukorteilla (pankkikortit, Visa, Master, Electron ja Maestro).

Yrityksille/yhdistyksille laskutuksella 7vrk netto tai sopimuksen mukaan. Verkkolaskutus mahdollisuus. Viivästyskorko korkolain 4a § mukaan.

Sopimusasiakkaille hinnat vuosisopimuksen mukaisesti, poislukien kevään lakkiaisviikko, juhannus, joulu sekä vuodenvaihde.

Astioiden kuljetushinta pääkaupunkiseudulla ma  pe klo 9 – 17 (Helsinki, (pl. Suomenlinna), Espoo, Vantaa ja Kauniainen) on 35 €/toimitus tai poisnouto (poislukien aatot, arkipyhät ja vastaavat). Muut ajat ja kuljetushinnat viikonloppuisin tarjouksen tai sopimuksen mukaan.

Alle 4 vrk tehdyistä tilauksista perimme tilauskohtaisen pikatoimitusmaksun, min 30€.

Toimitus ja poisnouto sovitusti asiakkaan tiloihin/tiloista, erikoiskuljetuksista tulee ilmoittaa etukäteen (esim. hissittömyys, pitkä kantomatka). Astiva Oy pidättää oikeuden lisäveloitukseen erikoiskuljetuksen tai astiakeräilyn aiheuttamasta lisätyöstä.

 

Vuokra-aika

Vuokra-aika alkaa astioiden noudosta varastoltamme tai astioiden toimituksesta ja päättyy astioiden poisnoudon tai palautuksen yhteydessä.

Vuokra-aika on 1vrk tai perjantaista maanantaihin, viikonlopun yli vuokrauksesta emme peri lisämaksua.

 

Virheet ja vahingot

Astiat ja muut kalusteet ovat Astiva Oy:n omaisuutta ja vuokralleottaja on vastuussa niistä vuokra-ajan.

Mikäli astiat eivät vastaa sovittua laadultaan tai määrältään, on tästä ilmoitettava Astiva Oy:lle viiden tunnin kuluessa vuokra-ajan alkamisesta.

Vahingon sattuessa on vuokralleottaja velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot kaikista rikkimenneistä tai kadonneista astioista ja tarvikkeista niiden täydestä arvosta.

Vuokralleottajan on palautettava astiat niiden kuljetuslaatikoissa. Jos tarvikkeiden (esim. liinavaatteiden) puhdistuksessa todetaan, että ne ovat vahingoittuneet, ilmoitetaan siitä vuokranottajalle vuorokauden sisällä vuokra-ajan päättymisestä.

Vuokralleottajalla ei ole oikeutta luovuttaa eikä edelleen vuokrata astioita ilman Astiva Oy:n lupaa.

 

Peruutusehdot

Tilauksen peruuntuessa alle 4 vrk ennen tilaisuutta veloitamme tilauksen loppusumman kokonaisuudessaan.